Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere: Plopul pleacă autoritățile dorm

Cos cu vipere: Plopul pleacă autoritățile dorm

cos cu vipereMafia tăierilor de copaci din județul Satu Mare și nu numai se pare că nu s-a liniștit nici după numeroasele articole scrise de publicația noastră. Scriam prin primăvara anului 2014 cum au început să dispară de pe raza județului Satu Mare toți plopii dintr-o anumită specie (cea pentru realizarea mobilei de lux) și cum autoritățile luate la puricat dădeau în stânga și în dreaptă spunând că nu au nici o vină.

Începând de la instituția de Protecție a Mediului, Administația Drumurilor Județene și Naționale și până la Garda de Mediu, toți se jurau că nu știu nici cea mai mică informație despre această situație, “Eu sunt mic nu știu nimic, tata-n pod belește oaia”.

Este impozibil ca nimeni să nu fi auzit nimic din treaba asta, care se petrece fix sub nasul tău, fiind vorba de pesre 10.000 de arbori.

Lemnul de pe acești arbori este extrem de scump, pentru că se realizează din el mobilă de lux pentru mari bogătași ai lumii.

În ultima vreme au început să dispară așa câte o bucată plopii de pe drumul de la Ianculești. Noaptea este copacul, ziua nu mai este copacul, ha, parca am fi in desene animate cu proști unde nimeni nu vede nimic ce se întâmplă. Ne întrebăm, dacă insuși Poliția Locală din Carei nu observa aceste întâmplări atunci la ce își mai primesc salariile? Nici domnul primar nu este mai breaz, și el are niște ochi închși cel puțin 89,87% nu vede, nu spune nimic.

Din păcate în unele cazuri se pare că instituțiile care ar trebui să stopeze aceste cazuri, sunt amestecate și mai tare în putreziciunile acestea. Și uite, ajungem ca țara noastră, care era bogată în vegetație să se transforme într-un imens și sterp deșert.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente