Acasă Locale Inaugurare cu fast la un club din Satu Mare

Inaugurare cu fast la un club din Satu Mare

Sâmbătă seara s-a inaugurat în județul Satu Mare un nou club fițe. Clubul se numește Cuba Bar și este situat în incinta ștrandului Nord Vest Termal Park din orașul Satu Mare.

La inaugurare a fost invitat celebrul Dj- DJ Optick, alături de alți Dj rezidenți. Se știe că cluburile din oraș sunt la mare căutăre de către tinerii adolescenți sătmăreni, pe acest lucrul a mizat și proprietarul clubului. Și lumea bună a sătmarului și-a făcut prezența la deschidere. Atmosfera a fost întreținută de către Dj, iar cei peste 500 de persoane s-au distrat până în zorii zilei.

Alt lucru pe care s-a bazat patronul clubului a fost acela, că însuși renumitul Dj Optick a fost prezent, el fiind foarte cunoscut atât în țară, cât și peste hotare.

Clubul Cuba Bar vă așteaptă în fiecare weekend cu cele mai bune cocktailuri și cea mai bună muzică, iar în decursul săptămânii este combinația perfectă, aproape de piscină, este locul unde după o bălăceală te poți delecta.

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente