marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareIncendiu la instalația de curent, jumate din Sătmar fără curent

Incendiu la instalația de curent, jumate din Sătmar fără curent

Astăzi, 24 septembrie în jurul orei 10.00, lângă Finanțele Municipiului Satu Mare ( colț cu Banca Țiriac) a izbucnit un incendiu la instalația de curent ce alimenteză cele mai importante instituții ale municipiului Satu Mare. Cauza izbucnirii incendiului  se pate că ar fi un scurt circuit. Interesant este faptul că deși de dimineață Finanțele nu aveau curent, nu s-a interevenit, pompierii au ajuns la fața locului doar după ce s-au prezentat și primarul Dorel Coica și viceprimarul Radu Roca. In urma acestui eveniment 40% din municipiul Satu Mare a rămas fără curent. „Situația este extrem de sensibilă. După calculele celor de la Electrica 40% din zona centrală a orașului a rămas fără curent electric. Am cerut intervenția unui excavator care să decoperteze canalul, apoi vom vedea care sunt pașii de urmat”, a declarat Dorel Coica.

UPDATE: Și sub sediul IJP s-a aprins un cablu electric. Angajații Electrica au vrut să facă o altă legătură de curent pentru zona afectată, cablul a fos suprasolicitat și a luat foc. La fața locului a intervenit o mașină de pompieri, incendiul fiind stins în câteva minute.foc (3)foc (4)foc (1)DSCF6015

1 COMENTARIU

  1. Pompierii trebuiau sa fie mai rapizi deoarece din cauza unei neglijente nu poti lipsi aproape un oras intreg de curent!

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente