Acasă Locale Stiri Satu Mare Sâmbătă va avea loc a VI-a ediție a “Festivalului Zmeielor”

Sâmbătă va avea loc a VI-a ediție a “Festivalului Zmeielor”

Centrul Cultural, Direcția de Cultură și Sport în colaborare cu Asociația Sportivă “Corvus Regia” din Carei organizează cea de-a VI-a ediție a “Festivalului Zmeielor”. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 28 septembrie, între orele 12.00 și 18.00 la Ștrandul Termal Carei (intrarea prin spate).

În timpul festivalului vor avea loc: confecționări de zmeie, competiții de airsoft, tir cu arcul pentru copii și adulți, origami, realizarea de avioane din carton, reprezentații cu aeromodele, concursul “Cel mai frumos zmeu” și multe alte surprize.
Organizatorii dispun de cantitate limitată de materiale pentru confecționarea zmeielor și obiectelor din hârtie. Doritorii sunt rugați să aducă de acasă unele accesorii. Potrivit organizatorilor în concurs se pot înscrie toți doritorii, fără limită de vârstă. În caz de vreme nefavorabilă festivalul se amână. Intrarea este liberă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente