Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la o casă din Lazuri

Incendiu la o casă din Lazuri

pompieri (2)

În ziua de 10.08.2015, în jurul orei 12:22, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Lazuri.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la anexa casei și la acoperiș, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.
Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și reușind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.
Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de flacăra unei brichete în contextul jocului copiilor cu focul, într-o zonă în care erau depozitate materiale combustibile, respectiv paie și materiale din plastic și lemn.
Ca urmare a producerii evenimentului, au ars materialul lemons din componența anexei, uneltele de uz casnic din încăperea afectată de focar și acoperișul pe o suprafață aproximativă de 2 m2.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

PS Macarie :‘E în flagrantă contradicție cu Sfânta Scriptură’

Într-o declarație care a provocat o undă de șoc în lumea creștină, papa Francisc a cerut, într-un documentar prezentat miercuri la Roma,...

Comentarii recente