29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareIncendiu la o casă din Negrești Oaș

Incendiu la o casă din Negrești Oaș

foc

În cursul dimineții de azi, în jurul orei 04.11, I.S.U. ,,Someș” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o locuință situată pe raza localității Negrești Oaș.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației de Pompieri Negrești Oaș, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pompierii au constatat că ardea podul imobilului, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.

A ars podul casei, pe o suprafață de aproximativ trei metri pătrați.

Cauza probabilă a incendiului: coș de fum, amplasat necorespunzător ori neprotejat termic față de materialul combustibil din jurul acestuia.

Din fericire, nu au existat victime.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite, reamintim cetățenilor care utilizează pentru încălzirea locuințelor, centrale termice pe lemn ori mijloace de încălzire având ca sursă combustibilă lemnul să ia următoarele măsuri specifice de prevenire a incendiilor:

– verificarea stării de funcționare a aparatelor și mijloacelor de încălzire pe lemn;

– verificarea, repararea, izolarea termică și curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului de depunerile de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente