Acasă sus Începe dezinsecția în Satu Mare

Începe dezinsecția în Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel aduce la cunoștință publică demararea acțiunii de dezinsecție și deratizare pe raza municipiului Satu Mare.

Acțiunea se va desfășura în mai multe etape:

Prima etapă va începe sâmbătă, 12 aprilie cu dezinsecția împotriva căpușelor pe zonele verzi din Grădina Romei, Parc Liniștii, Parc Brândușa – Micro16. Va continua cu digul de pe mal stâng Someș- zona Micro 16, Parc UFO, Parc Lucaciu, Parc Libertății, zona de la Turnul Pompierilor, dig mal stâng Someș din zona Micro 17.

Până în data de 19 aprilie vor fi acoperite toate spațiile verzi afectate.

Cea de-a doua etapă constă în dezinsecția împotriva țânțarilor care se va desfășura la sol acoperind zonele verzi din municipiu precum și prin aviotratament și va avea loc în perioada 5 – 23 mai.

Pentru eficientizarea acțiunii de dezinsecție generală aceasta se va repeta în perioada 14 – 31 iulie.

Totodată va avea loc acțiunea de deratizare care se va desfășura într-o singură etapă în perioada 2 – 15 iunie în jurul punctelor gospodărești precum și în zonele infestate de str. Ostrovului, din Soarelui, Cubic etc.

Cetățenii municipiului sunt rugați să evite zonele în care se acționează pentru a realiza eficiență maximă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente