29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăsusÎncepe să se simtă destramarea USL și la Satu Mare

Începe să se simtă destramarea USL și la Satu Mare

Joi, 27 martie, în cadrul sedinței de Conliliu Local, Adrian Albu, consilier PNL l-a criticat pe primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica pentru că a fost scos din Comisia de evaluare a ofertelor în vederea concesionării unor parcele în Zona Industrială Sud al municipiului Satu Mare.

„Vreau doar să-i mulțumim domnului primar că pe mine și pe colega mea Marcela Papici ne-a scos din această comisie. Înainte, din acest gen de comisii au făcut parte consilieri din fiecare comisie a Consiliului Local. Noi nu ținem să facem parte din această comisie, probabil că nici nu am avea timp. Totuși, am ținut să-i mulțumim domnului primar și să îi dorim mult succes. Poate cineva de acolo de lângă domnul Ponta i-a spus să ne scoată de acolo, trăgând astfel un semnal pe care noi oricum am știut-o, și anume, că nu mai e nevoie de noi”, a declarat Albu, făcând referire la calitatea sa și a viceprimarului de membrii ai PNL.

Agitând și mai tare spiritele, consilierul democrat-liberal Cosmin Rațiu a subliniat faptul că „domnul primar exclude și include pe cine dorește dumnealui, probabil în funcție de starea în care se trezește dimineața”.

În cele din urmă proiectul de hotărâre a fost aprobat de către consilieri, e drept însă, cu șase abțineri, printre care și cea a consilierului liberal Adrian Albu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente