Acasă sus Închiderea sezonului auto-retro marcată de clubul DRUM BUN

Închiderea sezonului auto-retro marcată de clubul DRUM BUN

Duminică, 7 decembrie, membrii club Drum Bun-RO, au profitat de vremea frumoasă și au defilat poate pentru ultima data anul acesta deoarece mașinuțele vor fi puse la odihnă în garaje până la primăvară.

Evenimentul a fost organizat de conducerea clubului Drum Bun, club înființat în primăvara anului 2014. În Polonia există încă din anii anteriori un club de autoturisme care se numește DRUM BUN –PL. Cele două filiale au organizat în vara anului 2014 un eveniment în premieră pentru Satu Mare, Întâlnirea Cluburilor Drum Bun – PL –RO –UA.

“Ne bucurăm că prietenii noștri din România au deschis filiala din România, fiind singura din țară, sperăm ca să organizăm cât mai multe evenimente legate de autoturisme retro”, a declarat Michał Sowa președintele Drum Bun Polonia.

La eveniment au participat pasionați de automobile vechi din Satu Mare, dintre modelele de mașini amintim: Dacia 1310, Dacia 1300, Dacia 1100, Volkswagen Kafer și multe altele.

parada drum bun  (1) parada drum bun  (2) parada drum bun  (3) parada drum bun  (4)

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente