Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de furt

Infracțiuni de furt

sigla_politia_romana_18672900

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii careieni au fost sesizați de către angajata unui local, despre faptul că, i-ar fi fost sustras telefonul mobil din incinta localului.
În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, este vorba despre , Gheorghe B., de 37 de ani, care aflându-se în incinta localului și profitând de neatenția femeii i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil , marca ALLWIEV, care se afla pe un scaun la încărcat.
În acest caz prejudiciul a fost recuperate și predat părții vătămate.
Ieri, polițiștii din Bogdand, au fost sesizați de către un localnic despre faptul că, din locuința sa, au fost sustrase bunuri.
Din verificările efectuate s-a constatat că, soția bărbatului, care nu locuiește în același imobil, ar fi pătruns în locuință, fără acordul acestuia și ar fi sustras obiecte de mobilier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 lei.
În cursul zilei de joi, polițiștii de investigații criminale careieni, au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt, în data de 13 noiembrie 2015.
În urma activităților specifice desfășurate, oamenii legii au identificat un minor, în vârstă de 15 ani, care ar fi sustras poșeta unei femei, în timp ce se afla în incinta unui cimitir situat, în municipiul Carei.
În situațiile menționate anterior se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
Joi dimineață, polițiștii Secției Beltiug, au fost sesizați de către un bărbat, din Stâna, județul Satu Mare, despre faptul că, în noaptea de 23 octombrie 2015, doi bărbați din localitate i-ar fi sustras doi cai.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Gheorghe M. și Sabin U. ar fi sustras, doi cai, care erau lăsați la pășunat în grădina din apropierea locuinței păgubitului, cauzându-se un prejudiciu de 5000 lei.
La data de 19 noiembrie 2015, polițiștii sătmăreni în colaborare cu polițiștii din Micula, au depistat o persoană de sex masculin bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt din auto.
Oamenii legii au stabilit că, la data de 11 noiembrie a.c., Rafael D, în vârstă de 19 ani, ar fi sustras dintr-un autoturism marca Dacia, care era parcat pe strada Arinului, din municipiul Satu Mare, cantitatea de aproximativ 10 litri benzină și bușonul rezervorului, cauzând un prejudiciu de 150 lei,prejudiciu care a fost recuperat.
În ambele situații au fost întocmite dosare penale și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
În toate cazurile persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente