Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de furt

Infracțiuni de furt

furt

La data de 21 aprilie 2015, orele 14.15 au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către angajatul unui magazin situat pe strada Milcov, din municipiul Satu Mare despre faptul că ar fi surprins o persoană de sex masculin care ar fi sustras bunuri din incinta magazinul.
Polițiștii de ordine publică sătmăreni care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana, Robert V. și au stabilit că acesta ar fi sustras din magazin produse cosmetice, prejudiciul fiind de peste 100 ron, a fost recuperat și predat reprezentanților magazinului.
Ieri după-amiază, în jurul orelor 17.00 angajatele unui magazin alimentar situat pe strada Prahovei, din municipiul Satu Mare au suprins un bărbat care sustrăgea bunuri din magazin.
Polițiștii au stabilit identitatea persoanei Gabor C. și au constatat că acesta ar fi sustras bunuri alimentare din incinta magazinului. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat.
Marți seara polițiștii Secției Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi sustras bunuri din incinta unui capele situată pe raza localității Moftinu Mic, județul Satu Mare.
În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, ar fi sustras din incinta clădirii un prelungitor electric, cauzând un prejudiciu de aproximativ 60 lei. Bărbatul nu se află la prima încălcare a legii.
În toate situațiile menționate anterior s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente