sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleInfractiuni la regimul circulatie pe drumurile publice

Infractiuni la regimul circulatie pe drumurile publice

În data de 15.08.2013, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 109  sancțiuni contravenționale în valoare de 8.9890 de lei. Printre cei sancționați se numără 1 pieton, 12 bicicliști,  39  conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 19 care nu au folosit centura de siguranță, 11 care nu aveau documentele asupra lor, 9 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice.

În data de 15.08.2013, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Valea Vinului, l-au identificat pe numitul Vasile B. de 41 de ani care  conducea pe raza localității Pomi un autoturism marca Audi, în timp ce avea o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

În după amiaza zilei de 15.08.2013, orele 16:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un echipaj la Serviciului Poliției de Frontieră Satu Mare, despre faptul că în timp erau de serviciu pe relația Sanislău  – Horea, l-au identificat pe  Drumul Județean 196 C pe numitul Remus P. de 50 de ani, care conducea un motoscuter marca Derbi fără a avea documente. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere de nici o categorie, iar motoscuterul nu este înmatriculat sau înregistrat pentru a putea circula pe drumurile publice. În cauză, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nici o categorie și punerea în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  neînmatriculat sau neînregistrat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente