Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

Duminică polițiștii  au depistat 2 conducători auto , dintre care unul conducând cu un permis de conducere necorespunzător , iar celălalt fără a deține permis de conducere.

Polițiștii Postului de Poliție Gherța Mică au oprit în trafic pe DJ 197 motocicleta marca Yamaha condusă de către un tânăr în vârstă de 20 de ani Beniamin S. din Turulung . Din verificările efectuate s-a stabilit că conducătorul auto nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte autovehiculul pe care l –a condus.

De asemenea pe raza comunei Călinești Oaș a fost depistat în trafic Sebastian V. , de 17 ani, în timp ce conducea mopedul marca Aprilia . Și în acest caz s-au efectuat verificări în urma cărora a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere de nici o categorie. Și lui i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

4 conducători auto au rămas ieri fără permisele  de conducere  în cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier. Permisele au fost reținute pentru încălcarea normelor rutiere privind  regimului legal de viteză și efectuarea unor manevre de depășire periculoase .Polițiștii rutieri au aplicat 160 contravenții în valoare de  peste 16000 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente