sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăsusInfracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

În cursul zilei de ieri polițiștii rutieri din Carei au identificat 2 conducători auto care conduceau autoturisme deși nu posedau permis de conducere.

Viorel D, de 32 de ani, a fost depistat pe raza localității Berveni conducând autoturismul marca Dacia , auto care era tractat de un tractor înregistrat condus de un bărbat care poseda permis de conducere corespunzător categorie de auto pe care o conducea.În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că, bărbatul care conducea  nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Pe raza municipiului Carei a fost oprit în trafic un conducător auto în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism marca Opel înmatriculat în Franța ,  din investigațiile efectuate s-a stabilit că nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Acum pe numele celor 2 au fost întocmite dosare penale conform art. 335 , al . 1 Cod Penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui auto fără a poseda permis de conducere .

Accident provocat de o conducătoare auto la Negrești

Polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați miercuri dimineață despre producerea unui eveniment rutier .

Gabriela B., a condus autoturismul marca Fiat, din direcția Sighetu –Marmației în direcția Negrești –Oaș , iar în zona localității Certeze într-o curbă periculoasă la stânga , pe fondul oboselii la volan , a pierdut controlul întrând cu autoturismul în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime, doar avarierea autoturismului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost reținute 6 permise de conducere , dintre care 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare  și neacordarea priorității de trecere pietonilor. Polițiștii rutieri au aplicat 195  de contravenții  , 50 pentru viteză, 35 pietonilor și 26 bicicliștilor care nu au respectat normele rutiere. Valoarea contravențiilor se ridică la  peste 8500  lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente