Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

În cursul zilei de ieri polițiștii rutieri din Carei au identificat 2 conducători auto care conduceau autoturisme deși nu posedau permis de conducere.

Viorel D, de 32 de ani, a fost depistat pe raza localității Berveni conducând autoturismul marca Dacia , auto care era tractat de un tractor înregistrat condus de un bărbat care poseda permis de conducere corespunzător categorie de auto pe care o conducea.În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că, bărbatul care conducea  nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Pe raza municipiului Carei a fost oprit în trafic un conducător auto în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism marca Opel înmatriculat în Franța ,  din investigațiile efectuate s-a stabilit că nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Acum pe numele celor 2 au fost întocmite dosare penale conform art. 335 , al . 1 Cod Penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui auto fără a poseda permis de conducere .

Accident provocat de o conducătoare auto la Negrești

Polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați miercuri dimineață despre producerea unui eveniment rutier .

Gabriela B., a condus autoturismul marca Fiat, din direcția Sighetu –Marmației în direcția Negrești –Oaș , iar în zona localității Certeze într-o curbă periculoasă la stânga , pe fondul oboselii la volan , a pierdut controlul întrând cu autoturismul în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime, doar avarierea autoturismului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost reținute 6 permise de conducere , dintre care 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare  și neacordarea priorității de trecere pietonilor. Polițiștii rutieri au aplicat 195  de contravenții  , 50 pentru viteză, 35 pietonilor și 26 bicicliștilor care nu au respectat normele rutiere. Valoarea contravențiilor se ridică la  peste 8500  lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente