duminică, iulie 21, 2024
AcasăsusInfracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

Un tânăr a fost depistat conducând sub influența alcoolului, iar altul fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii rutieri negreșteni au identificat în trafic , pe raza localității Coca un tânăr de 25 de ani care conducea un autoturism marca Dacia. Conducătorul auto a fost testa cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Este cerctat penal pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală.

Și polițiștii Secției Beltiug au depistat în trafic, în localitatea Socond autoturismul marca Nissan, la volanul căruia se afla  Peter E. . După efectuarea verificărilor polițiștii au stabilit că  acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie. În autoturism împreună cu acesta se mai aflau 2 pasageri , iar unul dintre ei , era chiar proprietarul autoturismului , care cu toate că știa că Peter E. Nu deține permis de conducere de nici o categorie, i-a încredințat acestuia autoturismul pentru a-l conduce.  Astfel conducătorul auto este cercetat pentru conducere fără permis, iar proprietarul autoturismului pentru încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfășurat o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zona magazinului Auchan   , Piața Libertății și zona Gării  ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenții  27 în valoare de 6400 lei.

În cadrul acțiunilor organizate duminică pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 110 contravenții în valoare de 11500 lei. 3 conducători auto au rămas fără permisele de conducere .

Polițiștii Serviciului Rutier i-au reținut permisul de conducere unui sătmărean în vârstă de 38 de ani , care a condus un autoturism marca VW între localitățile Ciuperceni și Botiz , fiind înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 167 km/h.Permisul i-a fost reținut pe o perioadă de 3 luni.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente