joi, iunie 20, 2024
AcasăSursa: Politia Satu MareInfracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

În data de 12.09.2013, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 233 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.360 lei. Printre cei sancționați se numără 6 pietoni, 7 bicicliști, 6 căruțași, 35 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 35 care nu au folosit centura de siguranță, 23 care nu aveau documentele asupra lor, 21 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice, 1 pentru opriri sau staționări în zone interzise.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, au acționat în cursul zilei de 12.09.2013 pe linia respectării de către conducătorii auto a  indicatoarelor  la trecerile de nivel de cale ferată , aplicând un număr de 18 sancțiuni contravenționale.

În dimineața zilei de 12.09.2013, ora 06:20, pe Drumul Județean 193, în localitatea Corod a avut loc un eveniment rutier. În fapt, Bela S., de 36 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară  marca Iveco, l-a accidentat grav pe numitul Alexandru M. de 54 de ani, care în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conductorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia,  i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În cauză, cercetările continuă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă, numitului Iosif D. de 49 de ani, din municipiul Carei. În data de 12.09.2013, orele 11:29,  a  condus  pe Drumul Județean 131, în localitatea  Căpleni,  un tractor marca U 650 în timp ce avea o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente