Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

S. VASILE,  de 41  din Sanislău, a condus autoturismul marca Daewoo Cielo  în localitatea Horea, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

În  data de 02.10.2013, ora 16:00, pe str.Codrului din municipiul Satu Mare, I. Cornel, de 71 ani, din Satu Mare, a condus auto marca  Dacia având o concentrație de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârțirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente