29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareInfracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

politia

În data de 24.03.2016, ora 10.35, în timp ce efectuau supravegherea și controlul traficului rutier pe DN 19, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism care circula pe raza orașului Ardud.
Efectuând verificări asupra conducătorului auto, polițiștii au stabilit că Ovidiu C. de 29 ani, cu domiciliul în Bacău, dar cu reședința în Ardud, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tot în data de 24.03.2016, în jurul orei 12.00 polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, aflați într-o acțiune pe linie rutieră în comuna Tarna Mare, având drept scop prevenirea cauzelor generatoare de accidente, au identificat si oprit pentru control un moped condus de Vasile C. de 63 de ani din Tarna Mare.
Trecând la verificarea conducătorului mopedului, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În ambele situații s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente