29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleNationaleDe ce nu mai merită să înmatriculezi mașina pe Bulgaria

De ce nu mai merită să înmatriculezi mașina pe Bulgaria

timbru-de-mediu

După cum bine se știe, taxa de înmatriculare sau timbrul de mediu, cum se numește în ultima variantă, a avut ca efect direct înmatricularea mașinilor în Bulgaria. Motivul este clar: ocolirea plății sumei aferente taxei impuse prin lege.

Poate pentru mulți posesori de mașini această portiță, înmatricularea mașinii în Bulgaria, ar putea fi cea mai bună variantă. Dar, cu toate acestea, există și câteva motive pentru care ar trebui să se gandească un pic mai mult înainte de a face acest lucru.

Motive care te-ar putea face să te răzgândești:

1. Nu ești proprietarul mașinii! Acest aspect reiese din actele de înmatriculare pentru simplul motiv că mașinile pot fi înmatriculate în Bulgaria doar pe firmă sau pe persoană fizică de cetățenie, evident, bulgară.

2. Pentru ca numele tău să apară, totuși, în aceste acte, este necesar să te limitezi doar la prima variantă, adică să înmatriculezi mașina pe  persoană juridică menționându-se numele tău ca și utilizator al vehiculului intr-o procura. Dar, acest lucru nu îți conferă dreptul de prorietate asupra bunului, deci rămâi la mâna proprietarilor bulgari care oricand pot vinde masina.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente