Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

politie-accident-casa-sfatului-brasovUn alt șofer, ce consumase alcool înainte de a urca la volan, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri aflați în acțiune. Mașina condusă de Viorel P., de 41 de ani, din județul Mureș, a fost oprită de echipajele Biroului Rutier pe Strada Odoreului din municipiul Satu Mare. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că șoferul avea o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus și la spital pentru recoltare de probe biologice, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu alcoolemie peste limita legală.

O altă infracțiune la regimul circulației pe drumurile publice a fost constatată de polițiștii Secției 8 Gherța Mică Poliție Rurală, angrenați în acțiuni de prevenire a evenimentelor rutiere.

Polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de Ghiță B., de 21 de ani, din Gherța Mică, stabilind că mașina avea aplicate numere de înmatriculare false. În acest caz s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere cu numere false.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente