Acasă Locale O mamă și fetița ei de 4 ani au fost accidentate pe...

O mamă și fetița ei de 4 ani au fost accidentate pe trecerea de pietoni

trecere_pietoni_accident_26449700Joi dimineața, o mamă și fetița ei de 4 ani au fost lovite de o mașină, pe Strada Careiului din municipiu, în timp ce traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit de îndată la fața locului, stabilind că un șofer de 69 de ani, Jozsef P., din Satu Mare, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversare, și le-a accidentat pe Claudia T., de 42 de ani și pe fiica ei de numai 4 ani. Dacă mama a scăpat cu leziuni ușoare, în schimb fetița a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie, polițiștii continuând cercetările în cauza de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente