Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

În cursul zilei de ieri polițiștii au depistat 3 persoane care încălcau regimul rutier din punct de vedere infracțional.
Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat în trafic, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu, autoturismul marca BMW, care era condus de un bărbat. În urma controlului efectuat s-a stabilit că Ionuț C. nu poseda permis de conducere de nici o categorie.
Polițiștii rutieri negreșteni au depistat ieri, în jurul orei 19.00 pe strada Turului, din localitatea Negrești Oaș, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea autoturismul marca VW. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Marin M. nu poseda permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat și avea aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în cea de-a doua situație și pentru conducerea pe drumurile a unui autovehicul neînmatriculat și cu numar fals de înmatriculare.
Tot la Negrești Oaș polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, eveniment în care a fost avariat autoturismul pe care îl conducea și părea fi sub influența băuturilor alcoolice. Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că Claudiu B., în vârstă de 43 de ani, a condus autoturismul marca Opel pe strada Rozelor din localitatea Negrești Oaș. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede

obligativitatea deținerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente