Acasă Locale Stiri Satu Mare Întâlnire cu mediul de afaceri la Prefectura Satu Mare

Întâlnire cu mediul de afaceri la Prefectura Satu Mare

Conducerea județului Satu Mare, prefectul Radu Bud și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba au avut o întâlnire cu președintele și directorul general al ALU MENZIKEN EXTRUSION AG din Elveția, Ingolf Planer respectiv cu Alexandru Diboș, coordonatorul fabricii de la Medieșu-Aurit a concernului.

S-au discutat atât planurile de dezvoltare ale infrastructurii rutiere, de utilități publice și de formare a forței de muncă, cât și cele de extindere ale companiei în contextul investițiilor germane masive în domeniul automotive în apropierea județului Satu Mare, abordate ca noi oportunități de dezvoltare economică.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente