Acasă Sport National Inter Milano a mai transferat un român

Inter Milano a mai transferat un român

Răzvan Popa, 17 ani, a semnat cu formația italiană. Este al cincilea jucător român aflat sub contract cu Inter.Dacă toți fanii fotbalului din România știu că fundașul Cristian Chivu evoluează aproape meci de meci pentru gruparea de pe ”Giuseppe Meazza”, sunt puțini cei care au auzit numele Andrei Radu sau George Pușcaș. 

Sub contract cu Inter mai este și Denis Alibec, care a fost împrumutat la Bologna pentru sezonul care stă să înceapă în Italia. Răzvan Popa (Sportul Studențesc) a debutat în Liga 1 la doar 15 ani și două luni și a fost dorit și de alte forțe ale fotbalului european. Popa a fost o vreme în curtea Stelei, însă a decis să continue fotbalul la clubul din Regie.

În acest moment, mijlocașul în vârstă de 16 ani, este coleg la echipa Primavera a clubului din Milano cu George Pușcaș, căpitanul naționalei României Under 17, care a ajuns la Inter în urmă cu câteva săptămâni.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente