miercuri, aprilie 17, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Bianca Marciuc, DJ în Emiratele Arabe: ''Lumea arabă mi-a arătat...

Interviu cu Bianca Marciuc, DJ în Emiratele Arabe: ”Lumea arabă mi-a arătat toată planeta prin jobul de stewardesă iar, cariera de Dj m-a învățat că prin muncă și perseverență, poți să obții orice!”

Românca Bianca Marciuc joacă în filme de scurt-metraj și în sporturi publicitare în SUA. Este ambițioasă, frumoasă, iar după ce a studiat dreptul la Universitatea de Drept din București, a plecat în Emiratele Arabe, unde s-a pregătit intens să devină DJ. Pentru a afla mai multe despre ea, i-am adresat cateva întrebari. 

Dacă ai fi pentru o zi primar, ce ai schimba în Satu Mare?

Nu pentru o zi, că într-o zi nu se poate face nimic la ritmul în care ne mișcăm noi ardelenii. Aș construi un nou adăpost pentru câinii comunitari în care să le ofer condiții minunate de trăit, i-aș obliga pe deținuții închiși la penitenciarul Satu-Mare să desfășoare muncă în folosul comunității la adăpost, zilnic (să plimbe câinii, să facă curățenie în adăpost de 3 ori pe zi, să le facă baie și să-i scoată la alergat ) L-aș aduce pe Robin Sculz și David Guetta de zilele orașului să mixeze) .

Aș face o autostradă care să lege M3 (drumul de Budapesta) de Satu Mare. Aș renova hotelul Dacia și l-aș transform în cel mai modern azil de bătrâni din Europa cu servicii hoteliere de 4 stele, gratuite pentru cei în vârstă fără familii și cu pensiile cele mai mici și cu nevoile cele mai mari. Fonduri? Aș găsi un tânăr talentat scenarist care să facă o poveste în genul “Hotel Budapest” si l-aș vinde la Hollywood.

Cu siguranță s-ar găsi investitori, americanii sunt îndrăgostiți de Transilvania! Și uite așa s-ar construi ceva unic. Pentru așa ceva avem nevoie de un primar cu banii și influența lui Trump și sufletul lui Obama. Bineînțeles că basmele mele de Disneyland nu au nimic de-a face cu atribuțiile unui primar, dar nah hai să facem haz de necaz virtual.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor? 

Hm… Bună întrebare. Simplu: PENTRU CĂ AU ACCES LA ELE. Eu stau în Orientul Mijlociu, iar aici există pedeasa pe viață dacă se consumă sau se face trafic de droguri deci nu am nici un fel de contact cu astfel de influențe negative.

Ce hobby-uri ai?

Călătoresc foarte mult și îmi place să citesc.

Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întamplare”!?

Oh wow, mă simț că și în clasa a XII-a când eram ridicată în picioare de către doamnă profesoară și trebuia să fac un comentariu literar.

Ce apreciezi cel mai mult la un om?

Sunt destul cu picioarele pe pământ, încerc să-i accept pe oamenii din jurul meu cum sunt, fără să-i analizez prea mult. Să aibă un vibe bun, în general.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Până anul trecut îmi era cel mai drag loc din lume, dar de anul acesta de când am realizat , că mi-am luat o țeapă cumpărând un imobil care a fost vândut în acte altei persoane, iar mie și altor 80 de persoane ni s-a făcut înșelăciune, parcă îmi pare rău , că m-am născut într-o țară, oraș așa corupt, unde notarul merge mână în mână cu infractorul și justiția nu face nimic. Știi tu! Țara arde babele se piaptănă!

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Da.

De ce alege o tânără să plece departe de țară … Cum vede o romancă lumea arabă?!

Lumea arabă mi-a arătat toată planeta prin jobul de stewardesă și cariera de Dj, m-a învățat că prin muncă și perseverență, poți să obții orice, în schimb în ROMÂNIA am învățat dacă furi ești considerat un om de afaceri de success, iar dacă muncești mult ești un fraier fără viitor.

Ai lăsat o posibilă carieră de dascăl pentru cea de actrită și Dj? De ce?

NU. Cine sunt eu să dau lecții altora? În schimb mereu mi-am iubit și admirat toți profesorii. Fără excepție. Hats off.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

Cu drag! SĂ LUPTE ÎMPOTRIVĂ CORUPȚIEI! Doamne ajută.

Adrian Bilanici 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente