luni, decembrie 4, 2023
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Mirela Munteanu: „Sportul este sanatate curata, cu toate că nu...

Interviu cu Mirela Munteanu: „Sportul este sanatate curata, cu toate că nu poti trai din el”

Nu sunt absolut convinsă că mai există romantism în iubire, deoarece fetele din ziua de azi pun situația materială pe primul plan.

Cine ești?

Mă numesc Muntianu Maria Mirela, am 19 ani și sunt studentă la facultatea de Științe Umaniste Politice și Administrative, din cadrul facultății de vest ,, Vasile Goldiș’’.

Ce culori te avantajează?

Culoarea mea preferată este albasrtul. Da mă avantajează combinația de culori roșu și alb deoarece aceste două culori îmi scot în evidență personalitatea, roșu simbolizează dragostea pe care o pun în tot ceea ce facși alb, naturalețea și simplitatea mea.

Care a fost cel mai frumos moment din viața ta?

Consider că cel mai frumos moment a fost atunci când am ieșit Campioană Națională cadeți, la scrimă.

Crezi că mai există romantism în iubire?

Nu sunt absolut convinsă că mai există romantism în iubire, deoarece fetele din ziua de azi pun situația materială pe primul plan și iau iubirea drept o joacă.

De cât timp practici scrimă?

Am practicat scrimă  aproximativ 8 ani și m-am lăsat acum un an și jumăte deoarece nu mi-am dorit să continui în sport, drept urmare m-am înscris la facultate. Cât timp am practicat scrimă au fost pot să zic cei mai frumoși ani.

Crezi că se poate trăi în ziua de azi din sport?

Se poate trăi din sport dar din păcate nu în România și nu din toate ramurile sportive. Da totodată fiecare sport în parte are atât avantaje cât și dezavantaje, practicând un sport este foarte benefic deoarece te dezvolți corect.

Care sunt oamenii pe care te poți baza cel mai mult?

Cel mai mult mă pot bază pe părinții mei, deoarece ei sunt cei care mă cunosc cel mai bine, cei care îmi dau sfaturi  bune și cei care știu ce este cel mai bine pentru mine.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare este în primul rând orașul în care m-am născut, orașul în care m-aș întoarce de fiecare dată. Îmi este foarte drag pentru că așa mic cum este el, gasești oameni de valoare oameni care sunt sigur că îl vor dezvolta și îl vor aduce acolo printre orașele fruntașe ale țării.

Cum crezi că sunt priviți tinerii din ziua de azi?

Nu prea bine, deoarece sistemul le dă prea puțină importanță și în felul acesta ajung să facă multe lucruri rele,  neavând cine să-i educe și să-i  îndrume pe calea cea bună.

 

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

În ziua de azi banii sunt totul, și tot ceea ce se întâmplă se învârte în jurul lor.

Ce le transmiți cititorilor noștrii?

În primul rând le transmit să citească , deoarece doar citind vor afla răspunsul la întrebările lor și fiecare clipă din viață să o prețuiască ca și cum ar fi ultima.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente