joi, iunie 20, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Natalia Lucut “Eu consider ca nu exista cel mai frumos...

Interviu cu Natalia Lucut “Eu consider ca nu exista cel mai frumos lucru din viata, toate momentele din viata sunt frumoase”

NataliaLucutCine este Natalia Lucuț?

Sunt o adolescentă de 17 ani,elevă la Liceul cu Program Sportiv,în clasa a XI-a la profilul de baschet. Mă dedic în totalitate când vine vorba de echipă, astfel făcând parte din consiliul școlar al elevilor cu funcția de vicepreședinte,fac parte și din echipa de baschet a scolii LPS.

Mă consider o fire sociabilă,amuzantă și în general îmi place să mă distrez ,să citesc ,să ascult muzică și să-mi fac prieteni noi. Cel mai mult îmi place să-mi petrec timpul cu familia mea, cu cele două surori și cei patru frați ai mei, dar mai ales cu părinții.

 

Ce culori te avantajează?

Hmmm….culorile care mă avantajează pe mine sunt :roșul, albastrul deschis, maro, crem, sunt foarte multe. În general gardoroba mea este alcatuită din haine cu nuanțe închise, culori reci

 

Care a fost cel mai frumos moment din viața ta?

Eu consider că nu există cel mai frumos lucru din viață, toate momentele din viață sunt frumoase,dar asta depinde de persoană și depinde cum le savurează.

 

Cât de importantă este pentru tine aprecierea celor din jur?

Pentru mine aprecierea celor din jur contează foarte mult deoarece simt aceea încurajare de care am nevoie când mă aflu înaintea unei competiții.

 

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Din pacate în ziua de azi orice ți-ai propune să faci, fără bani nu poți să realizezi mai nimic.
Sunt baza supraviețuirii noastre fizice, sunt resursa noastră de a trăi, de a ne hrăni, de a locui într-o casă decent, de a ne satisface poftele și multe altele.

 

Te consideri o persoană norocoasă?

Da, mă consider foarte norocoasă, deoarece am tot ce-și poate dori o adoleșcentă: bucurie, familie, prieteni și oportunitatea de a mă distra cu fetele din echipa de baschet, mai ales cu capitanul echipei Ioana Dobrican.

 

Care sunt oamenii pe care te poti baza cel mai mult?

Persoanele pe care mă pot baza cel mai mult sunt: în primul rând părinții mei, în al doilea rând sunt surorile și frații mei iar în al treilea rând, prietenii.

 

Cum crezi ca sunt priviti tinerii din ziua de azi?

Pe zi ce trece,tinerii au o perspectivă foarte neadecvată. Din cauză a multor informații nepotrivite, la care au acces încă de la vârste fragede, ei nu-și dau seama că sunt în pericol.

 

Cum arată pentru tine băiatul ideal?

Simpatic, brunet, înalt, plin de vitalitate și un adevărat izvor de proiecte. Băiatul  ideal pentru mine este puternic din toate punctele de vedere, siguranță materială și mai ales emoțională.

 

Crezi ca mai exista romantism în iubire?

Da ! cu certitudine cred că mai există romantism în iubire, deoarece cred că numai cu ajutorul romantismului vei putea simții o iubire adevărată, iar cred că iubirea fără romantism nu are nici un farmec,  ai simții un sentiment foarte sec fără el.

 

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare este un oraș plăcut în care m-aș întoarce mereu cu mare drag chiar dacă nu este foarte dezvoltat, este totuși un oras plin de viață și fericire, este locul unde mă simt acasă.

 

De ce crezi că în ultimul timp a crescut  numărul consumatorilor de droguri?

Lipsa mijloacelor de stopare a acestui fenomen, cred că ar fi necerar mai multe acțiuni de prevenire, mai ales la tineri, deoarece știm cu toți că ei sunt cei mai vulnerabili în fața ispitelor, din păcate mulți cad în această patimă fără să își dea seama ce consecințe grave îi asteaptă.

 

Ce hobby-uri ai?

Îmi place să cânt ,să călătoresc mai ales în afara țării, reprezintă cele mai frumoase experiențe pe care le am, îmi mai place să gătesc ceea ce este foate relaxant și să inventez tot felul de rețete dar consider că cel mai mare hobby al meu este baschetul, în baschet mă simt cu adevărat puternică si luptătoare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente