Acasă interviu Jurnal Interviu cu Vivien Major: ''Visele pot deveni realitate dacă muncim pentru ele''

Interviu cu Vivien Major: ”Visele pot deveni realitate dacă muncim pentru ele”

Major-Vivien-interviu-AdrianBilanici.ro (8)Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Numele meu este Major Vivien, am 18 ani sunt elevă în clasa a-XII la liceul de arte „Aurel Popp”.  În timpul meu liber cel mai mult îmi place să dansez și îmi plac foarte mult animalele. Sunt o persoană visătoare și sinceră.

 Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
Pentru mine nu există un băiat ideal, după părerea mea nu valorează nimic aspectul fizic dacă mentalul e 0,  dar îmi place când cineva este sincer cu mine, și dacă mă respectă.

Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”:
Domn poți să  deveni și  peste noapte și nu înseamnă prea mult doar pentru că statutul tău social asta spune, dar să fi om este un lucru foarte rar,  și foarte mare, să-ți pese și de alți oamenii și să îi ajuți, asta inseamana să fii OM.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
Eu cred că  ținerii  încep să consume droguri din cauza anturajului în care se află, dacă nu își aleg potrivit cercul de prieteni astfel devin curioși,  după care nu se  mai pot lasă. Desigur sunt foarte multe motive pentru  care tinerii aleg acest drum, dar cred că primul motiv este această.

Crezi în dragoste la prima vedere?  De ce?
Nu prea cred în dragoste la prima vedere, da cred că există  o simpatie la prima vedere,  dar cu siguranță nu dragoste , pentru că nu de aspectul fizic ne îndrăgostim, ci de comporament, gândire, umor..etc. care dețin de interiorul cuiva.

Ce hobby-uri ai?
Îmi place  să desenez să ascult muzică și să dansez, desigur dansul nu este doar un hobby pentru mine ci și  profesia mea .

Ce apreciezi cel mai mult la un om?
Cel mai mult apreciez sinceritatea, consider că pe asta se bazează toate relațiile noaste cu alți oameni.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
Satu Mare  înseamnă locul unde m-am născut unde am trăit până acum și unde vreau să trăiesc în continuare, unde vreau să mă ocup cu  copii,  să-i ajut să devină nu doar buni dansatori ci și niște oameni minunați.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Multă lume exagerează importantă banilor bazându-se doar pe bunuri materiale, lăsând la o parte caracterul și gândirea lor. Din păcate banii conduc lumea  dar nu cred că banii sunt cei mai importanți pe această lume.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
Consider că nu are nici o importantă, contează să fie potriviți pentru asta.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
Visele pot deveni realitate dacă muncim pentru ele. Niciodată să nu renunțați!. Cum spunea Bruce Lee:  „Nu există limite, există praguri. Dar nu trebuie  să te  oprești acolo, trebuie să treci dincolo de ele”.

A consemnat  Adrian Bilanici

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente