Acasă Locale Stiri Satu Mare Ioan Taloș nu mai este șeful poliției Satu Mare

Ioan Taloș nu mai este șeful poliției Satu Mare

Începând de azi 15.09.2014 domnului comisar șef de poliție doctor TALOȘ CONSTANTIN IOAN îi încetează, raporturile de serviciu cu Poliția Română prin pensionare.A fost încadrat la data de 21 februarie 1984 iar de-a lungul celor peste 30 de ani de activitate în poliție a deținut funcții de execuție și funcții de comandă în domeniile ordine publică și poliție rutieră . Astfel în anul 1995 este numit la comanda Biroului Rutier, funcție pe care a deținut-o până în anul 2000 când a fost numit șef Birou Ordine Publică , urmând ca în cursul anului 2001 să preia comanda Serviciului de Ordine Publică pe care a îndeplinit-o cu succes până în anul 2010, cu o pauză de doi ani când a  îndeplinit  funcția de șef al Serviciu Rutier.

În anul 2010 începând cu data de 01 iunie a fost numit adjunct al șefului inspectoratului, iar cu data de 16 iunie a fost desemnat la comanda Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.  În luna octombrie în data de 07 a fost numit șef Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, funcție pe care a deținut-o până în prezent.

De-a lungul carierei domniei sale a dezvoltat o bună colaborare cu toate instituțiile publice din județ și cu coordonatorii acestora, cărora ține să le mulțumească .

Un gând bun și de mulțumire adresează și colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare cu care a împărțit  și bucuriile succeselor profesionale dar și greutățile inerente  apărute de-a lungul carierei.Pentru corectitudinea, profesionalismul, calmul și omenia care l-au caracterizat de-a lungul timpului, polițiștii sătmăreni îi mulțumesc și îi doresc  sănătate multă și pensie lungă.

Începând de azi 16.09.2014, prin dispoziția Șefului Inspectoratului General al Poliției Române, domnul  comisar șef de poliție VLAD FLORENTIN a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile șefului Inspectoratului  de Poliție Județean Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente