Acasă Locale Nationale Iohannis: A venit momentul ca tinerii să se simtă reprezentați de actuala...

Iohannis: A venit momentul ca tinerii să se simtă reprezentați de actuala clasă politică

iohanis

Președintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor însoțit de o fotografie în care apare împreună cu soția sa și un grup de elevi.

„Tinerii sunt cei care vor să schimbe lucrurile și au energia să facă asta. Sunt generația care, dacă vrem să schimbăm România, va face această schimbare. A venit momentul ca aceștia să se simtă reprezentați de actuala clasă politică și de preocupările politicienilor”, se spune în postarea de pe contul lui Iohannis.

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, și elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la București, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum și Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, și-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală.

Soția președintelui și elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar și Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară s-a desfășurat doar în comisii, vizita acesteia nefiind anunțată oficial.
- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente