Acasă Locale Nationale Iohannis: A venit momentul ca tinerii să se simtă reprezentați de actuala...

Iohannis: A venit momentul ca tinerii să se simtă reprezentați de actuala clasă politică

iohanis

Președintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor însoțit de o fotografie în care apare împreună cu soția sa și un grup de elevi.

„Tinerii sunt cei care vor să schimbe lucrurile și au energia să facă asta. Sunt generația care, dacă vrem să schimbăm România, va face această schimbare. A venit momentul ca aceștia să se simtă reprezentați de actuala clasă politică și de preocupările politicienilor”, se spune în postarea de pe contul lui Iohannis.

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, și elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la București, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum și Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, și-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală.

Soția președintelui și elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar și Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară s-a desfășurat doar în comisii, vizita acesteia nefiind anunțată oficial.
- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente