Acasă Sport National Italia învinge Anglia cu scoru de 2 la 1

Italia învinge Anglia cu scoru de 2 la 1

Mario Balotelli a marcat golul decisiv în victoria cu scorul de 2-1 a peninsularilor în meciul disputat aseară, la Manaus.

Cu toate că s-a jucat în mijlocul junglei amazoniene, partida între cele două forțe ale fotbalului european a fost o confruntare rafinată.
Italia, care a dominat prima parte a disputei, a deschis scorul prin Claudio Marchisio, care l-a învins pe Joe Hart cu un șut în forță din afara careului. Englezii au egalat rapid, prin Daniel Sturridge, după un contraatac splendid.

Lovitura de grație a fost dată de Mario Balotelli, talentatul atacant italian punctând cu o lovitură de cap, în debutul reprizei secunde. Anglia a presat timp de aproape o repriză întreagă, în căutarea unui nou gol egalizator, însă defensiva italiană, foarte bine organizată, a rezistat până la final.

Englezii rămân cu consolarea că nu sunt singura fostă campioană din Grupa D care nu are niciun punct, Uruguay cedând surpinzător cu Costa Rica, scor 1-3.

Pentru trupa lui Roy Hodgson urmează chiar meciul cu echipa „celeste”, care se anunță a fi unul dintre cele mai încinse din runda a doua a fazei grupelor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Comunicat prezidențial

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde şi de modul de răspuns al oraşelor şi al marilor comunităţi la necesitatea respectării măsurilor de protecţie...

Hallowen-sărbatoare demonica împrumutată de la străini

Moartea şi viaţa sunt lucruri esenţiale şi de aceea, simple. Omul le-a complicat atunci cînd, orbecăind, a ales mai uşor întunericul decât...

România furnizează cobai umani

Ceea ce vedeți despre banii murdari pe care Biden i-a incasat din Ucraina și România, este nimic față de adevărata dimensiune a...

Meserii uitate

Pe fondul apariţiei ţesăturilor moderne şi a firelor textile uşor de procurat, una dintre cele mai larg răspândite îndeletniciri din ţară, torsul...

Comentarii recente