marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareJandarm cercetat pentru că a lovit un sătmărean

Jandarm cercetat pentru că a lovit un sătmărean

Un jandarm este judecat la Tribunalul Militar Cluj pentru că a lovit un bărbat în vârstă la ieșirea dintr-un supermarket din municipiul Satu Mare. Acesta a povestit magistraților că plt. Chiș Florian Eduard l-a confundat cu un hoț de mașini și l-a imobilizat la pământ. În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu piciorul rupt.

Bărbatul care a depus plângerea penală ieșise dintr-un supermarket din Satu Mare și încerca să-și deschidă mașina.

“Partea vătămată s-a dus la supermarket la cumpărături a ieșit să și le pună în mașină și a fost atacată de o persoană în civil cu ochelari negri. I-a spus culcă-te hoțule”, a declarat Sergiu Bogdan, avocat partea vătămată, citat de Ziua de Cluj.

Victima a fost lovită peste picior ca să cadă la pământ. În urma incidentului s-a ales cu o fractură. Bărbatul în vârstă nici nu vrea să-și amintească prin ce a trecut.

Avocatul jandarmului spune că va prezenta apărarea clientului său la termenul următor.

“Este trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Cauza este în cercetare urmând ca instanța să se pronunțe. Apărarea o vom formula cu ocazia concluziilor finale”, a spus Tiberiu Ban, avocatul jandarmului.

Instanța Tribunalului Militar i-a audiat luni pe trei colegi ai jandarmului, care au fost chemați la locul incidentului.

Procesul este judecat de prima femeie magistrat militar din România, Simina Avram.

1 COMENTARIU

  1. Pentru prima data isi face datoria politia, si nu cum trebuie. Trebuie apreciat ca jandarmul si-a facut treaba, insa trebuie criticat si cum si-a facut-o, mai ales pentru confundarea unui civil cu un proscris…

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente