miercuri, iunie 19, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareJandarmii au lansat campania „Jandarmeria pe înțelesul tuturor!”

Jandarmii au lansat campania „Jandarmeria pe înțelesul tuturor!”

Jandarmeria Română a lansat joi, 10 octombrie campania „Jandarmeria pe înțelesul tuturor!” Aceasta are ca scop informarea cetățenilor cu privire la rolul jandarmilor în societate și al instituției pe care o reprezintă.

La această lansare au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (IJJ) Satu Mare, Mariana Roman, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare, Gheorghe Avram dar și jandarmi din cadrul unității sătmărene.
Potrivit celor declarate de Avram campania se va derula pe o perioadă de 1 ani iar cu sprijinul partenerilor din Satu Mare, Primăria, Consiliul Local al municipiului, reședință de județ respectiv IȘJ, se dorește informarea locuitorilor din județ cu privire la rolul jandarmilor și al instituției pe care o reprezintă. „Dorim să aducem instituția mai aproape de cetățeni, deoarece noi suntem în slujba acestora și dorim să fim înțeleși așa cum trebuie. Vrem să fie eliminată acea imagine a jandarmului cu bâta și cu ciomagul”, a declarat Avram.

Primarul Dorel Coica a declarat că Primăria va sprijini această campanie pe care o vede ca fiind una oportună. Mariana Roman a subliniat faptul că în acest demers sunt implicați toți elevii și că în viitor se vor derula concursuri de desene și pictură pentru clasele mici și de eseuri pentru elevii din clasele mai mari care vor avea ca temă rolul jandarmilor. Tot în cadrul campaniei se vor derula și acțiuni cu privire la prevenirea violenței în școli.

2 COMENTARII

  1. Brutele astea de jandarmi ar trebui sa se mai potoleasca cu femeile sa nu tot fluere si sa le urmareasca cu duba

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente