Acasă Locale Stiri Satu Mare Jandarmii desfășoară acțiuni pe linia prevenirii și combaterii ...

Jandarmii desfășoară acțiuni pe linia prevenirii și combaterii furtului de energie electrică

curent

Vineri, 6 martie a.c, jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil au participat în colaborare cu angajați ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acțiune comună pe linie de prevenire și combatere a furtului de energie electrică, în localitatea Homoroade.
Cu acest prilej jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că, la un imobil se sustrage energie electrică fără a fi contorizată. Astfel, s-a constatat că, persoanele care locuiesc la acel imobil au spart contorul de energie electrică, au rupt sigiliul de pe firidă și s-au reconectat ilegal la rețea, sustrăgând astfel energie electrică.
Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Dorel M. și Margareta S., ambii din Homoroade.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracțiuni de „deteriorare a echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate și ”Furt”, fapte prevăzute și sancționate de articolul 92 alin. 1, din Legea nr.123 din 10.07.2012 „executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” și art. 228 Cod Penal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente