Acasă Locale Stiri Satu Mare Jandarmii sătmăreni au dat startul campaniei Jocuri de Copii

Jandarmii sătmăreni au dat startul campaniei Jocuri de Copii

jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare împreună cu Fundația Maria și Radio Transilvania, desfășoară în perioada 4 mai – 31 mai 2015 campania Jocuri de Copii cu tema Jandarm Junior.

Jandarmeria Satu Mare a început împreună cu Fundația Maria și Radio Transilvania luni, 4 mai, la Grădinița cu Program Prelungit „Voinicelul” campania Jocuri de Copii cu tema Jandarm Junior.

Proiectul Jocuri de Copii a fost inițiat de Radio Transilvania împreună cu Fundația Maria în urmă cu 8 ani. În fiecare an au fost abordate teme diferite, ca de exemplu: Mini Folcloriada, Dințișoriada sau Polițist Junior.

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit “Voinicelul” au fost încântați de prezența “oaspeților”, în special a jandarmilor și au mărturisit pentru TV1 Satu Mare ce își doresc să devină când vor fi mari.

Cea de-a IX-a ediție a proiectului Jocuri de Copii se desfășoară în perioada 4 mai – 31 mai și este structurată pe trei etape. Prima etapă conține activitatea educațională a celor mici, în cea de-a doua etapă copiii vor realiza materiale artistice pe care le vor prezenta iar în ultima etapă pe 31 mai, va avea loc concursul final dintre grădinițe, în Piața 25 Octombrie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente