Acasă Locale Stiri Satu Mare Jandarmii sătmăreni au dat startul campaniei Jocuri de Copii

Jandarmii sătmăreni au dat startul campaniei Jocuri de Copii

jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare împreună cu Fundația Maria și Radio Transilvania, desfășoară în perioada 4 mai – 31 mai 2015 campania Jocuri de Copii cu tema Jandarm Junior.

Jandarmeria Satu Mare a început împreună cu Fundația Maria și Radio Transilvania luni, 4 mai, la Grădinița cu Program Prelungit „Voinicelul” campania Jocuri de Copii cu tema Jandarm Junior.

Proiectul Jocuri de Copii a fost inițiat de Radio Transilvania împreună cu Fundația Maria în urmă cu 8 ani. În fiecare an au fost abordate teme diferite, ca de exemplu: Mini Folcloriada, Dințișoriada sau Polițist Junior.

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit “Voinicelul” au fost încântați de prezența “oaspeților”, în special a jandarmilor și au mărturisit pentru TV1 Satu Mare ce își doresc să devină când vor fi mari.

Cea de-a IX-a ediție a proiectului Jocuri de Copii se desfășoară în perioada 4 mai – 31 mai și este structurată pe trei etape. Prima etapă conține activitatea educațională a celor mici, în cea de-a doua etapă copiii vor realiza materiale artistice pe care le vor prezenta iar în ultima etapă pe 31 mai, va avea loc concursul final dintre grădinițe, în Piața 25 Octombrie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente