Acasă Locale Stiri Satu Mare Jandarmii sătmăreni au dat startul campaniei Jocuri de Copii

Jandarmii sătmăreni au dat startul campaniei Jocuri de Copii

jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare împreună cu Fundația Maria și Radio Transilvania, desfășoară în perioada 4 mai – 31 mai 2015 campania Jocuri de Copii cu tema Jandarm Junior.

Jandarmeria Satu Mare a început împreună cu Fundația Maria și Radio Transilvania luni, 4 mai, la Grădinița cu Program Prelungit „Voinicelul” campania Jocuri de Copii cu tema Jandarm Junior.

Proiectul Jocuri de Copii a fost inițiat de Radio Transilvania împreună cu Fundația Maria în urmă cu 8 ani. În fiecare an au fost abordate teme diferite, ca de exemplu: Mini Folcloriada, Dințișoriada sau Polițist Junior.

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit “Voinicelul” au fost încântați de prezența “oaspeților”, în special a jandarmilor și au mărturisit pentru TV1 Satu Mare ce își doresc să devină când vor fi mari.

Cea de-a IX-a ediție a proiectului Jocuri de Copii se desfășoară în perioada 4 mai – 31 mai și este structurată pe trei etape. Prima etapă conține activitatea educațională a celor mici, în cea de-a doua etapă copiii vor realiza materiale artistice pe care le vor prezenta iar în ultima etapă pe 31 mai, va avea loc concursul final dintre grădinițe, în Piața 25 Octombrie.

- Advertisment -

Cele mai populare

De frica ursului l-a prins noaptea în copac

Întâmplare de-a râsul-plânsul în județul vecin. În timp ce culegea ciuperci în pădure, un bărbat din Jibou a...

Situația COVID în județ și în țară

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.070 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

România – groapa de gunoi a Europei?

În ultimele zile Poliția de Frontieră Română a interzis intrarea în țară a peste 37 tone de deșeuri....

A fost montat sensul giratoriu de la Burdea

Încă de aseară s-a lucrat la montarea sensului giratoriu de la Burdea. În această dimineață, cititorii noștri...

Comentarii recente