Acasă Sport Local Jandarmii sătmăreni, pe podium la Cupa Lotus 2013

Jandarmii sătmăreni, pe podium la Cupa Lotus 2013

Stațiunea Băile Felix a găzduit în perioada 22 – 26 mai ediția a VII-a a campionatului de mini fotbal „Cupa Lotus”, competiție adresată membrilor Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) din țară și străinătate, organizată după deviza asociației „Servo per amikeko” – servicii prin prietenie.

20130525_112453

S-au înscris în competiție un număr de 32 de echipe, reprezentând unități de poliție, jandarmerie, poliție de frontieră din țară și străinătate, împărțite pe două categorii de vârstă: + 35 și – 35  de ani.

Jandarmii sătmăreni au participat în cadrul concursului reprezentând Regiunea 3 IPA Satu Mare, fiind sprijiniți de colegi din cadrul ISU și din cadrul Penitenciarului Satu Mare, componența lotului fiind următoarea: Merlă Adrian, Culda Adrian, Cozma Ovidiu, Takacs Pal Rajmond, Surducan Vlad, Chiș Florian, Codeus Ionuț, Bărăban Florn, Tița Iulian, Năstruț Liviu, Demian Ioan (ISU) și Rebegea Ciprian (Penitenciar).

În urma desfășurării competiției cu șase meciuri câștigate și o înfrângere, echipa jandarmilor sătmăreni s-a clasat pe un onorabil loc 2, fiind devansați în finală de către echipa de la IPJ Dolj cu 1 – 0.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente