Acasă Sport Local Jandarmii sătmăreni, pe podium la Cupa Lotus 2013

Jandarmii sătmăreni, pe podium la Cupa Lotus 2013

Stațiunea Băile Felix a găzduit în perioada 22 – 26 mai ediția a VII-a a campionatului de mini fotbal „Cupa Lotus”, competiție adresată membrilor Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) din țară și străinătate, organizată după deviza asociației „Servo per amikeko” – servicii prin prietenie.

20130525_112453

S-au înscris în competiție un număr de 32 de echipe, reprezentând unități de poliție, jandarmerie, poliție de frontieră din țară și străinătate, împărțite pe două categorii de vârstă: + 35 și – 35  de ani.

Jandarmii sătmăreni au participat în cadrul concursului reprezentând Regiunea 3 IPA Satu Mare, fiind sprijiniți de colegi din cadrul ISU și din cadrul Penitenciarului Satu Mare, componența lotului fiind următoarea: Merlă Adrian, Culda Adrian, Cozma Ovidiu, Takacs Pal Rajmond, Surducan Vlad, Chiș Florian, Codeus Ionuț, Bărăban Florn, Tița Iulian, Năstruț Liviu, Demian Ioan (ISU) și Rebegea Ciprian (Penitenciar).

În urma desfășurării competiției cu șase meciuri câștigate și o înfrângere, echipa jandarmilor sătmăreni s-a clasat pe un onorabil loc 2, fiind devansați în finală de către echipa de la IPJ Dolj cu 1 – 0.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente