Acasă Locale Stiri Satu Mare Jndarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu...

Jndarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu Mare și A.S.A. Târgu Mureș

Jandarmii sătmăreni vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu Mare și A.S.A. Târgu Mureș, meci ce se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul “ Olimpia” din Satu Mare.

Jandarmii vor asigura condițiile de securitate pentru participanții la această manifestare sportivă, vor acționa pentru prevenirea fenomenului infracțional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât pe traseele de afluire și defluire, cât și în incinta arenei sportive și vor oferi sprijin participanților, în toate situațiile în care vor fi solicitați.

Jandarmeria   Satu Mare atrage atenția  conducătorilor auto că sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 14.00, nu vor putea circula pe străzile Arenei Luceafărului, Parcului, Ion Neculce .

Circulația auto va fi dirijată pe străzile Crișan, Grigore Ureche, Fabricii.

Jandarmeria reamintește spectatorilor că este interzis :

-să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torțe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acțiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violență

-să afișeze inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

-să arunce cu obiecte în teren sau în direcția altor spectatori,

-să sară gardul care delimitează spațiul de joc sau să intre pe spațiul de joc,

-să împiedice acțiunea forțelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

- Advertisment -

Cele mai populare

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Comentarii recente