29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareJndarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu...

Jndarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu Mare și A.S.A. Târgu Mureș

Jandarmii sătmăreni vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu Mare și A.S.A. Târgu Mureș, meci ce se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul “ Olimpia” din Satu Mare.

Jandarmii vor asigura condițiile de securitate pentru participanții la această manifestare sportivă, vor acționa pentru prevenirea fenomenului infracțional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât pe traseele de afluire și defluire, cât și în incinta arenei sportive și vor oferi sprijin participanților, în toate situațiile în care vor fi solicitați.

Jandarmeria   Satu Mare atrage atenția  conducătorilor auto că sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 14.00, nu vor putea circula pe străzile Arenei Luceafărului, Parcului, Ion Neculce .

Circulația auto va fi dirijată pe străzile Crișan, Grigore Ureche, Fabricii.

Jandarmeria reamintește spectatorilor că este interzis :

-să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torțe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acțiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violență

-să afișeze inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

-să arunce cu obiecte în teren sau în direcția altor spectatori,

-să sară gardul care delimitează spațiul de joc sau să intre pe spațiul de joc,

-să împiedice acțiunea forțelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente