Acasă Locale Stiri Satu Mare Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism al României de la...

Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism al României de la București

Satu Mare, 12 noiembrie 2014 – În perioada 13-16 noiembrie 2014, Județul Satu Mare va participa la Târgul de Turism al României de la București.

Acest eveniment, reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume. Ediția din primăvară a găzduit un număr de 280 de companii din domeniul turistic, atât din România precum și din alte 23 de țări. Târgul a fost vizitat atunci de peste 30.000 de persoane.

Ajuns la cea de-a XXXII-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Standul de prezentare al Județului Satu Mare va fi amenajat cu elemente tradiționale din județ și va promova destinații turistice și va oferi informații despre întreg județul.

Participarea la târgurile de turism pentru promovarea județului Satu Mare face parte din strategia de dezvoltare turistică a județului, implementată și finanțată de Consiliul Județean.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente