sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleJurnalul de Satu Mare ureaza sarbatori fericite si Paste luminat, tuturor angajatilor,...

Jurnalul de Satu Mare ureaza sarbatori fericite si Paste luminat, tuturor angajatilor, colaboratorilor si cititorilor!

Cel mai armonios in viata e atunci cand suntem multumiti si fericiti de ce avem si invatam sa ne bucuram de dragoste, caldura si bunatate. 

Sa aveti parte de toata dragostea celor apropiati si sa va bucurati alaturi de ei de binecuvantarea acestei zile sfinte.  

Miezul noptii, e-o tacere peste tot orasul, sfanta… Dar deodata glas de clopot tot vazduhul il framanta! Da semnalul, ca un tunet, primul, clopotul cel mare, Grav, maret vuind in noapte,-o razboinica chemare.
Raspandind talaz de sunet ca talazurile marii, Tot mai grav, tot mai departe, in adancurile zarii. Desteptat din somn, raspunde clopotul cel mijlociu, Cam dogit, batranul clopot, dar sfatos, cucernic, viu…
In sfarsit, cu ritmul vesel, clopotele mici si ele Bat sonor in noaptea clara sub albastrul plin de stele, Iar metalicele note revarsate val cu val. Par o grindina de aur pe-o cupola de cristal. De departe-n lungi ecouri, mii de sunete de clopot. Isi amesteca-armonia in acest feeric ropot.
-”Primavara” lung rasuna prin vazduhuri cadentat, Iar ecoul bland raspunde: “Adevarat a inviat!”… Si cand templele sfintite deschid vechile lor porti
E-ntr-un gand intreg pamantul: “A-nviat Hristos din morti!”… Fratilor, cand voci de clopot spun minunea lui Iisus, Ridicati-va din tarna, va-naltati mai sus, mai sus! Desteptati-va si-aprindeti iarasi candela vegherii. Salutati in mandre canturi sarbatoarea primaverii.
Uniti glasurile voastre cu al clopotelor cor.. Innoiti-va viata la al vietii sfant izvor!…
Pretuiti lumina din viata vostra.
Un Paste fericit si Hristos a Inviat!
  • Redactia
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente