Acasă sus L-o pălit pă Murgu'n Dorolț

L-o pălit pă Murgu’n Dorolț

Ieri noapte , în jurul orei 02,55 polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre faptul că pe DN 19 între localitățile  Satu Mare și Dorolț  a avut loc un eveniment rutier. La fața locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Un maramureșean , în vârstă de 30 de ani , care  conducea un autoturism  marca VW  a lovit un animal(cal) care se afla pe partea carosabilă nesupravegheat .

În urma evenimentului a rezultat decesul animalului și avarierea autoturismului.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

De asemenea polițiștii rutieri sătmăreni au desfășurat activități pentru identificarea proprietarului animalului , astfel în cursul zilei e ieri proprietarul  a fost identificat și a fost sancționat conform Codului Rutier cu amenda în valoare de 170 ron pentru nesupravegherea animalului.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente