luni, iunie 24, 2024
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

În cursul zilei de luni, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați de către Gavril C., despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în imobilul situat pe strada Constantin Brancoveanu din municipiul Satu Mare de unde au sustras diferite bunuri.

Oamenii legii au acționat pentru identificarea și prinderea autorilor, iar în urma activităților specifice desfășurate  au reușit identificarea și prinderea celui care ar fi comis furtul, este vorba despre un bărbat  , în vârstă de 28 de ani,care a pătruns în imobil prin spargerea geamului și escaladarea acestuia și  a sustras scule și materiale de construcțiicauzând un prejudiciu de aproximativ 1600 lei.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Vasile S. este cercetat în stare de libertate.

În cadrul acțiunilor desfășurate  ieri pe raza municipiului și a  județului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost aplicate 135  contravenții , în  valoare de  peste 13000 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente