Acasă Locale Stiri Satu Mare La Transurban, autobuzele achiziționate pe banii cetățenilor, ard

La Transurban, autobuzele achiziționate pe banii cetățenilor, ard

Autobuzele Transurban ard pe banii cetatenilor municipiului Satu Mare.

In urma cu aproximativ doua saptamani un autobuz apartinand firmei Transurban Satu Mare a luat foc pe traseu, scrie Jurnalulul de Nord Vest

Potrivit martorilor, pasagerii au simtit miros pregnant de ars si au vazut cum iese fum, iar vehiculul a fost tras pe dreapta. Partea din spate a autocarul a fost cuprinsa de flacari , acolo se afla si motorul care dupa spusele unora ar fii avut probleme la partea electrica si dupa un scurtcircuit s-a declansat incendiul. Ne-am neplasat la fata locului, dar nu am fost lasati sa facem poze si ni s-a comunicat ca vom fii informati de catre directorul societatii Transurban despre acest caz. Am insistat cu telefoanele, dar am fost ignorati.

Președintele Consiliul de Administrație Transurban ing. Darie Cristinel, nu a vrut sa ne furnizeze informatii legate de acel incident, plasandu-ne la directorul general ing. Ivan Simion, care prin vocea firava si scolarizata a secretarei ne-a anuntat ca vom fii sunati si sa stam linistiti.

Pana in data de 13.03.2014, nu am primit nici un raspuns, desi ancheta s-a incheat. Totu-i un mister, pentru-ca acele autobuze au verificarea tehnica facuta la R.A.R. unde directorul e nimeni altul decat, președintele Consiliul de Administrație Transurban ing. Darie Cristinel. Este clar ca nu vom afla adevarul si suntem ferm convinsi ca se vor ascunde probe, pentru ca Transurbanul si R.A.R.-ul sa ramana nepatati.

atelier transGurile rele spun ca, exista intermediari care te rezolva cu absolut orice de la statiile I.T.P. ale Transurbanului si pana la tahografe digitale facute la negru.

Pentru a avea dovada clara, am fost si noi pana la I.T.P.  Transurban sa ne convingem daca putem face I.T.P.-ul unei dacii vechi, mai ruginita cu cateva probleme.

Domnul Koss, inginer de meserie, a fost incantat sa auda, ca avem asa ceva, dandu-ne de inteles ca se rezolva. (Mentionam ca avem o inregistrare, care justifica cele spuse mai sus.)

Adunarea Generală a Acționarilor Transurban este: Municipiul Satu Mare, Orașul Ardud, Comuna Doba, Comuna Lazuri, Comuna Păulești.  Intr-un cuvant, toate neregulile le suporta cetatenii, pentru-ca aceei oameni sunt platiti din bani contribuabililor.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente