luni, iunie 17, 2024
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

TÂLHĂRIE

În noaptea de 11-12.03.2014, în jurul orei 3.00, T. Ioan, de 54 ani, din Satu Mare, a surprins  in curtea casei sale doua persoane de sex masculin, care au încercat sa sustragă mai multe bunuri dintr-o anexa. Victima a  reușit să-l rețină pe unul dintre autori in persoana numitului A. Ioan, de 31 ani, din Satu Mare, până la sosirea unui echipaj de poliție, sesizat prin serviciul 112. Pentru a-si asigura scăparea cei doi autori au agresat partea vătămată provocându-i leziuni la nivelul feței și membrelor inferioare.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Satu Mare, l-au identificat și reținut și pe cel de-al doilea autor, în persoana numitului H. Arnold, de 18 ani, din Satu Mare. Valoarea estimată a bunurilor sustrase, constând într-o drujbă, un flex și componente de calculator este de circa 1000 de lei.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

FURT DIN AUTO

În data de 12.03.2014, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către S. Alexandru din Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 13:30, autori neidentificați, profitând de portierele neasigurate ale autoturismului său, parcat pe str. 1 Decembrie 1918 din Satu Mare, au pătruns in interior de unde au sustras un geamantan ce conținea suma de 715.000 forinți, 130 lei, precum și documentele unei societăți comerciale. Prejudiciul total cauzat se ridică la suma de aproximativ 11000 lei.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, au fost identificați autorii faptei în persoana numiților  P. Ion de 39 de ani și H. Valentin, de 23  de ani, ambii domiciliați în București. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În baza Ordonanței Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, dosarul a fost declinat în vederea comasării cu un dosar penal aflat în instrumentare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector I București. Cei doi suspecți au fost preluați de lucrători din cadrul Secției 15 Poliție a Sectorului 4 București, pe numele lor fiind fost emise mandate de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector I București.

RAZIE

În ziua de 12.03.2014 polițiști din cadul formațiunilor judiciare, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o razie în blocurile de pe str. Ostrovului din municipiu, ocazie cu care a fost depistat și reținut numitul C. Csaba, de 35 de ani din Satu Mare, care poseda mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, cel în cauză sustrăgându-se anterior măsurii arestului la domiciliu. Susnumitul a fost introdus în arestul I.PJ. Satu Mare.

Cu aceeași ocazie au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în baza OUG nr. 97 /2005 privind evidența populației.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente