Acasă sus La un pas de moarte lângă Spitalul Județean

La un pas de moarte lângă Spitalul Județean

femeie-spital

O femeie a căzut în zăpadă, aproape de clădirea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și timp de 20 de minute nu a fost băgată în seamă de nimeni. Nefericitul incident s-a petrecut în parcul din fața spitalului, în apropierea farmaciei Catena, astăzi, 5 ianuarie, în jurul orelor 14:00.

Victima căzută în zăpadă a fost zărită de o altă femeie care a solicitat ajutor la Unitatea de Primiri Urgențe al Spitalului Județean, dar personalul de acolo i-a spus să cheme ambulanța, deoarece medicii de aici nu pot interveni în acest caz.

Până la urmă, un echipaj al Ambulanței aflat la momentul respectiv în Urgență a intervenit din proprie inițiativă și a ridicat femeia din zăpadă predând-o câțiva metri mai încolo la UPU.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian, afirmă că medicii de la UPU nu știau despre femeia căzută în stradă, ei aflând ulterior despre acest caz. El susține că o trecătoare care a văzut-o pe femeia căzută a sunat la 112 iar pentru că ambulanța nu a ajuns cât de repede ar fi dorit a intrat la UPU să ceară ajutor, însă nu a fost foarte explicită.

Sursă foto: Gazeta de Nord – Vest

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente