miercuri, iunie 19, 2024
AcasăsusLiceeni de la Colegiul Național “Ioan Slavici” au vizitat Prefectura

Liceeni de la Colegiul Național “Ioan Slavici” au vizitat Prefectura

Liceenii de la Colegiul Național “Ioan Slavici” din Satu Mare alături de directorul instituției de învățământ, prof. Ioan Cuceu și profesorul Ștefan Tașcu s-au întâlnit în această dimineață cu prefectul Eugeniu Avram și directorul de cancelarie al acestuia, Raul Băbțan.

Întâlnirea a avut loc în cadrul programului “Școala Altfel-Să știi mai multe, să fii mai bun!” și s-a desfășurat în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ. Prefectul Eugeniu Avram le-a prezentat liceenilor din clasa a XII-a B de la Colegiul Național “Ioan Slavici” structura organizatorică a Instituției Prefectului, atribuțiile sale și politicile publice ale Guvernului în privința promovării tinerilor de perspectivă.

“Vă provoc într-un fel. În administrația publică locală și centrală este nevoie de tineri harnici, silitori, muncitori. Cei care vă gândiți să urmați o carieră în acest domeniu trebuie să urmați de acum studiile necesare. Vă doresc în primul rând succes la examenul de Bacalaureat și în tot ceea ce veți întreprinde în viitor”  le-a transmis liceenilor prefectul Eugeniu Avram.

După discuțiile din sala de ședință, tinerii au fost invitați în cabinetul prefectului pentru o poză de grup.

Cu acest prilej, elevii de liceu i-au mulțumit reprezentantului Guvernului în teritoriu pentru sfaturile oferite.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente