Acasă sus Locuințe inundate, persoane evacuate și terenuri sub ape, în urma ploilor din...

Locuințe inundate, persoane evacuate și terenuri sub ape, în urma ploilor din ultimele zile

INUNDATII - TARGU JIU

Potrivit datelor centralizate de către ISU „Someș” Satu Mare, în Bârsău de Jos au fost inundate 50 de gospodării, la Sechereșa au fost avariate două case, iar la Iegheriște o persoană a fost evacuată din casa inundată. Totodată, la Poiana Codrului două persoane au fost evacuate din locuințele inundate, iar la Supuru de Jos, în urma inundării unei case, trei adulți și patru copii au fost evacuați.

În localitățile Bogdand și Giorocuta suprafețe însemnate de teren agricol au fost inundate, apa fiind în retragere în toate zonele menționate.

Comisiile de evaluare a pagubelor materiale și agricole sunt în teritoriu pentru a efectua evaluările. În condițiile în care în județul Satu Mare se mențin atenționările de cod roșu de inundații în bazinul Crasna și cod portocaliu și galben în alte zone, prefectul a solicitat activarea tuturor Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență și a dispus asigurarea serviciului de permanență la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale pentru urmărirea evoluției fenomenelor hidrologice și meteorologice, limitarea pagubelor și menținerea unei legături permanente cu membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente