sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareLocuri de muncă pentru sezonieri

Locuri de muncă pentru sezonieri

atitudinea-potrivita-la-un-interviu-de-angajare-crop-644x416

Angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti pe perioada vacantelor conform Legii 72/2007, beneficiaza, pentru fiecare elev si student, de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca in vigoare, prevazute de Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si complectarile ulterioare.

Perioada maxima de acordare a stimulentului financiar este de 60 de zile lucratoare in anul calendaristic respectiv.

Pentru a beneficia de stimulentul mentionat, angajatorii incheie cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare o conventie in termen de 30 de zile de la data angajarii.

In vederea incheierii conventiei, angajatorii depun la agentie o cerere insotita de urmatoarele documente:

– tabelul nominal cuprizand elevii si studentii  incadrati;

– actul de identitate al elevului sau studentului;

– copia contractului de munca;

– adeverinta eliberata de institutia de invatamant prin care se atesta ca persoana are statut de elev sau de student si urmeaza cursurile intr-o forma de invatamant de stat sau particular, infiintata potrivit legii, cuprinzand si precizarea expresa a perioadei de vacanta.

Angajatorii  interesati sa beneficieze de aceste stimulente se pot adresa pentru informatii la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare, strada  Ion Ghica nr.36 telefon 0261/770237.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente