duminică, septembrie 24, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareTabără pentru copiii cu dezabilități

Tabără pentru copiii cu dezabilități

copil-handicap-dizabilitati

Ministerul Tineretului și Sportului organizează o tabără gratuită pentru preșcolarii, elevii și studenții cu dizabilități. Pentru anul 2016 Satu Mare are alocat un număr de cinci locuri.

Cererea pentru acordarea unui loc de tabără gratuit se depune însoțită de o copie după documentul care atestă gradul de handicap și o adeverință emisă de unitatea de învățământ care să ateste încadrarea într-o formă de învătământ, la sediul DJST Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2/1 (intrarea de pe strada Paris).

Cererea poate fi depusă atât de părintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât și de un reprezentant al unității de învățământ de care aparține. În cazul studenților cererea poate fi depusă personal sau prin reprezentant.

În urma centralizării cererilor și a verificării documentațiilor direcția va aproba desfășurarea taberei în limita bubetului aprobat.

Pentru anul 2016 Satu Mare are alocat un număr de cinci locuri. Persoanele care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate la selecție, un alt criteriu de selecție fiind „primul venit primul servit”.

Perioada de depunere a cererilor este 6-30 iunie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente