29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăSportInternationalLucian Bute: Am avut ceva dubii înaintea meciului cu DeGale, dar acum...

Lucian Bute: Am avut ceva dubii înaintea meciului cu DeGale, dar acum sunt 100% încrezător

 

Lucian-ButeBoxerul Lucian Bute a declarat, joi, la Montreal, în a doua conferință de presă dinaintea meciului cu Badou Jack, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, că a avut dubii înaintea meciului cu James DeGale, dar este 100% încrezător în șansele sale înaintea meciului din 30 aprilie.

 

„Șansa pentru un alt titlu mondial este uriașă pentru mine. Să boxez de două ori la rând pentru titlul mondial nu este ușor, dar mă face destul de mândru. Sunt într-o stare fizică bună și mă antrenez din februarie. Când a sunat telefonul cu oferta de a boxa, am zis da fără să ezit. Nu am fost accidentat de foarte mult timp. Deși am avut ceva dubii înaintea meciului cu DeGale, dar acum sunt 100% încrezător. Observ și eu și toată lumea poate vedea că sunt în formă, inclusiv partenerii mei de sparring. Sunt flămând după un nou titlu ca atunci când eram mai tânăr, 26-27 de ani Îl respect pe Badou Jack, dar vreau să-i iau centura. Adversarul meu a participat la Jocurile Olimpice și a demonstrat că face parte din elita boxului, învingându-i pe Anthony Dirrell și George Groves.”, a declarat Lucian Bute, într-o conferință de presă care a avut loc la Montreal, Canada, unde Bute se antrenează și are reședința.

 

Badou Jack, un american de origine suedeză, a declarat înainte de meci: „Sunt entuziasmat pentru faptul că voi întâlni un mare campion precum Lucian Bute, care va scoate ce-i mai bun din mine. Abia aștept să arăt toate calitățile mele. Vreau să fiu considerat cel mai bun la categoria mea. Fără dubii! Ca să ajung acolo, trebuie să boxez cu cei mai buni, iar Bute este unul dintre ei”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente