marți, mai 28, 2024
AcasăsusMadrilenii fac senzație pe Santiago Bernabeu și merg în finala UCL

Madrilenii fac senzație pe Santiago Bernabeu și merg în finala UCL

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Santiago Bernabeu”, în manşa secundă a semifinalelor.

După 2-2 la Munchen, Bayern a deschis scorul prin Alphonso Davies în minutul 68, dar campioana Spaniei s-a impus graţie dublei lui Joselu din ultimele minute 88, 90+1.

Portarul Manuel Neuer, care a fost senzaţional în cea mai mare parte a meciului, a gafat pe final şi le-a permis madrilenilor să revină în meci.

Realul a gestionat aproape perfect restul timpului rămas (partida a avut 15 minute adiţionale), deşi Bayern a trimis mingea în plasă, prin De Ligt, la o fază confuză, la care s-a acordat ofsaid, astfel golul nu este validat.

În finala care va avea loc pe 1 iunie, la Londra, pe Stadionul Wembley, Real Madrid va înfrunta o altă echipe germană, pe Borussia Dortmund, care a trecut în semifinale de Paris Saint-Germain, după ce a câştigat ambele manşe cu 1-0.

Real Madrid va juca a 18-a sa finală în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, pe care a câştigat-o de 14 ori (record). Madrilenii au şapte finale în plus faţă de orice altă echipă. Antrenorul Carlo Ancelotti se află în faţa celei de-a şasea finale ca antrenor, cu două în plus faţă de orice tehnician din istoria competiţiei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente